Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekNávštěvní pravidla herny RC Pohádka

 

 

1.  Každý návštěvník (maminka, tatínek, babička, dědeček...) se zapíše do prezenční listiny a zaplatí do provozní kasičky příspěvek 40,- Kč za dítě, za sourozence 20,- Kč.

 

 

2. Oslovujeme se mezi sebou křestním jménem, pokud není někdo přímo proti.

 

3. Odpovědnost za své dítě nese doprovod dítěte po celou dobu pobytu v rodinném centru. 

 

 

4. Vstup do vnitřních prostor rodinného centra je povolen pouze v přezůvkách (nebo bez bot). Své svršky a obuv uklízejte do vyhrazených prostor. 

 

 

5. Nenechávejte své dítě bez dozoru. Zodpovědně zvažte přítomnost dítěte v RC vzhledem k aktuálnímu zdravotnímu stavu, buďte ohleduplní k sobě i ostatním a nevoďte do RC dítě byť jen při podezření na počínající chorobu.

 

 

6. Prosíme o zvýšenou toleranci při řešení konfliktů mezi dětmi a jejich vzájemném poznávání.

 

 

7. Jídlo a nápoje lze připravit v kuchyňce RC, veškeré použité nádobí po sobě umyjte, přístroje udržujte v čistotě. Čaj, káva, občerstvení je k dispozici za cenu zveřejněnou v kuchyňce. Peníze za spotřebované věci předejte lektorce. Jídlo a pití nekonzumujte na koberci v herně.

 

 

8. V RC je dětem k dispozici nočník nebo WC - doprovod po svém dítěti uklidí (vynést a vypláchnout nočník nebo spláchnout). Vždy své dítě doprovoďte na WC. 

 

 

9. Veďte své děti k pořádku, před odchodem ukliďte s dítětem hračky. Dejte pozor, aby se děti chovaly ke všemu vybavení i hračkám v RC šetrně. 

 

 

10. Doprovod dohlédne na to, aby se dítě chovalo k ostatním dětem slušně a neomezovalo je při hraní nebo jiných činnostech.

 

 

11. Za odložené věci bez dozoru neručíme.

 

 

12. V případě potřeby se bez obav obraťte na lektorku.